Kutsu Luontosi
Polkujen johdatus 4.11.2021

 

 

unelmapolku

 

Tunnetko luontosi? Mistä haaveilet? Onko ne mahdollista toteuttaa? Unelmat ovat jo sinussa ja luonnossasi todellisena, sinun pitää ne vain elää ulos! Kutsu Luontosi -Polkujen johdatusta seuraamme torstaina 4.11. Uuden Kuun päivänä, suunnitelmien ja haaveiden julkituonnin päivänä. 
 
Olet tervetullut iltaan, jossa pysähdytään antamaan poluillemme kuvat ja tekstit, värit ja muodot. Aloitamme Luonnon voiman syleilyllä ihanan Valhalla-talon pihalla ja jatkamme sisällä pöytien ympärillä. Käytämme valmiita kuvia ja tekstejä, voit maalata tai piirtää. Voit asetella luonnon elementtejä. Saat jakaa polkusi, mutta pitää ne myös itselläsi. Tärkeintä on että saat tästä on apua tulevaisuuden näkyväksi tekemiseen.
 
Illan päätteeksi hiljennymme n.30 min meditaatioon. Jokaiselle mukaan myös yllätystuotepaketti.
 
Illan ohjaa Luontoyhteysohjaaja ja intuitiivinen korutaiteilija, Henkinen Miljonääri-opit saanut sekä Intuitiivinen tarottulkitsija Heidi Hatakka. Meditaation ohjaa rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja Maria Alatalo.
 
Paikka: Seuraintalo Valhalla Kauklahdessa, Valhallantie 14, 02780 Espoo
Aika: torstai 4.11.2021 klo 18-20.30 (mahd. klo 21.00 asti)
Hinta: 49 eur (hinta sis.24% alv)
 
Eräpäivä ja ilmottautuminen 28.10. mennessä sähköpostiviestillä heidi (ät) valgieloitsu.fi tai faceviesti sivulta Valgieloitsu facebook. Myös puh.050-320 4313 /viesti Heidille. Varmista paikkasi pian! Mukaan mahtuu rajoitettu osallistujamäärä.
Voit maksaa osallistumisesi nettiputiikissa.
Löydät sieltä eri maksuvaihtoehtojakin.
Myös Mobile Pay 16974 (Valgieloitsu)
 
Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli tulosi peruuntuu, peruutathan tulosi maanantaihin 1.11. mennessä, muussa tapauksessa sitoudut maksamaan illan maksun kokonaisuudessaan, vaikka et jostain syystä pääsisikään mukaan. Määräajan jälkeen maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.
 
Mukaan voi halutessaan ottaa mm. omat vesivärit tms., mutta kaikki tarvikkeet löytyy kyllä valmiina. Jos haluat lämmintä pukeutumista villasukin yms. rentoa oloa luodaan niilläkin. Meditaatio tehdään istuen.
 
Tarjolla teetä ja pientä purtavaa.
 
Lämpimästi tervetuloa, astu polullesi!