Kutsu Luontosi rukousnauha

Olen suunnitellut sinulle rukous- ja voimakorun. Sen voima tulee Suomen luonnon puista, kansanperinteen ja Kalevalan naishahmoista. Voimanaisista ja miehistä.

Voima koruun tulee omista tulkinnoistani Kalevalan hahmoista. Tutkitusta tiedosta luonnon voimasta, puiden muinaisista voimista ja uskomuksista. Kaikki on meillä täällä. Omassa Äiti Maassa.

 

 

Kutsu Luontosi Loitsu

Kutsu Mielikki suojaksesi,
Äiti Maa rauhaksesi.
Ainon herkkyys voimaksesi.
Ilmatar tueksesi.
Tuliemo  turvaksesi.
Wellamo kutsu lohduksesi,
lempeäksi rakkaudeksi.
Puun voimat avuksesi,
juuret vahvat poluksesi.
Kiitä aina luontoasi.
Tapiota metsän puista,
Ahtia puhtaista vesistä,
Muinaisista voimista.
Väinämöisen johdatuksesta.

 

Korun puuhelmet ovat suomalaista puuta ja ne on sorvannut suomalainen puuseppä käsityönä. Puumateriaali on luonnollisen metsän siistimisen puiden tuotetta. Helmet on käsitelty ekologisella puuvahalla korukäyttöön sopiviksi. Riimukuvion olen itse suunnitellut ja polttanut voimahelmiin. Nauha on suomalaista kasviparkittua poronnahkaa. Nahka on otettu elintarviketeollisuuteen käytetyn materiaalin sivutuotteena. On ekologista olla heittämättä sitä pois. Nauha on leikattu käsin vuota-nahasta.
Mikäli kuitenkin haluat että korusi tehdään keinonahkanauhasta, kerrothan siitä. Kunnioitan toivettasi.

Materiaalit merkitsevät minulla ihan kaikkea! Luonnonmateriaalista siirtyvää energiaa ei voi mikään korvata. Käsityönä syntyvät materiaalit ja tuote ovat yhdessä kuolematon ja kaunis. Se on uniikki ja ikuisesti sinulla käytössä. Se kulkee myös sukupolvelta toiselle.

 

 

Jokin aika sitten luonto viesti minulle, että tarvitsen oman riimun! Laulokas, joka on suunnittelemani karjalan lintu, on innoitus riimumerkilleni. Riimumerkki, joka kuvaa linnun nokkaa ja silmää, on sinulle voimaksi. Voimaksi olla oma luontosi. Se on aina sitä mitä kulloinkin kaipaat. Rukouskorussa riimuhelmi toimii ohjaten. Käytä korua kämmenellä rukousta tai mantraa vahvistamaan. Voit käyttää sitä myös rannekoruna. Tunne juuresi. Kutsu Luontosi.

Valmiita koruja voit tilata putiikki.valgieloitsu.fi -nettikaupastani. Teen mielelläni korut tilauksesta, mitkä puut ja mikä voima on juuri sinulle. Intuitiivinen tapani tehdä on uskomattoman hieno ja välillä yllätyksellinenkin. Käytettävät puuhelmet: koivu, visakoivu, vaahtera, kataja, omenapuu ja tammi. Korusi mukana on Kutsu Luontosi -rukous ja koru on pakattu ompelemaani pellavapussukkaan.

Odotan yhteydenottoasi,

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Heidi